Napaka
  • JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabniku id: 994

Intima, Izobraževalno središče

Napisala
Bodite prvi komentator! Blog

Čim boljši smo pri nečem, tem bolj uživamo pri tem. Nič drugače ni v spolnosti. Obiščite naše tečaje in popeljali vas bomo v svet znanja za vaše čim večje intimne užitke.

Naše poslanstvo je, da preko izobraževanj  širimo obzorja na področju intimnega življenja. O seksu. O ljubezni. In o vsem, kar pride vmes.Veliko vam bomo razkrili, še več pa skozi dovršeno prakso tudi naučili.

Želimo doprinašati  k pestrejšemu in bolj zadovoljnemu intimnemu življenju žensk, moških in parov v vseh življenjskih obdobjih  za bolj uživaško, sproščeno in posledično bolj srečno, zdravo in uspešno življenje nasploh.

Na podlagi večletnega raziskovanja moškega in ženskega intimnega sveta v teoriji in praksi, pridobivanja znanja doma in v tujini, smo za vas pripravili tečaje različnih tematik iz področja seksologije.

Se radi predajate mesenim telesnim užitkom? Želite, da se pod vašo rjuho še naprej iskri in šviga erotični naboj? Bi radi ogenj ponovno zanetili? Morda okrepili vez z vašim partnerjem? Sumite, da ima vaša žena ljubimca in jo želite ponovno samo zase? Ste trenutno samski in si želite vašega bodočega princa na belem konju omrežiti, kot ga ni še nobena? Ali ste prav srečen človeček radovedne narave in radi odkrivate kaj novega? Za vse vas smo pravi naslov.  Tudi za  vse tiste, ki si želite več kot le telesni užitek. Spolno energijo namreč lahko uporabimo še za kaj več kot le za prijeten telesni krč. Zato nas spremljajte in obiščite, navdušeni boste!

Ljubite življenje in življenje bo ljubilo vas. S prijaznimi pozdravi,

Kolektiv IS Intima

(5 glasov)
Prebrano 3760 krat

Več iz te kategorije:

Ste pripravljeni na več? »

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.